Βράβευση του Νίκου Κουλούσια στο Hide & Seek

Ο Έλληνας σεφ του πριγκιπικού γάμου της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε τον τίτλο του Ambassador of Taste

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Βράβευση του Νίκου Κουλούσια στο Hide & Seek

Μέσα σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και με άρωμα Βρετανίας πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Νικόλαου Κουλούσια, στο εστιατόριο Hide & Seek.

Ο Έλληνας Chef που επιμελήθηκε το μενού στον πριγκιπικό γάμο της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε τον τίτλο του πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας από το Greek Taste Beyond Borders. Με την ευκαιρία της επιστροφής του από την Αγγλία και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου έδωσε μια κρητική νότα στο γάμο της χρονιάς, τιμήθηκε για την προσφορά του στη διάδοση της ελληνικής γαστρονομίας.

fghfdi3

Στη συνέντευξη τύπου παρέστησαν εκπρόσωποι του υπουργείου Τουρισμού και Οικονομίας και Ανάπτυξης, υποστηρικτές του Greek Taste Beyond Borders καθώς και πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας.

fghfdi2

Ο Νίκος Κουλούσιας που κάνει διεθνή καριέρα και έχει και στο παρελθόν μαγειρέψει για μεγάλα ονόματα, όπως ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, βραβεύτηκε από την Manager του Hide & Seek Έφη Κωστάκη.

fghfdi4

Μετά το πέρας της βράβευσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δημιουργίες του σεφ Νικόλαου Κουλούσια, παρόμοιες με εκείνες που προσφέρθηκαν στον πριγκιπικό γάμο.

fghfdi1

Το εστιατόριο Hide & Seek, όπου πραγματοποιήθηκε η βράβευση είναι ένα χώρος υψηλών προδιαγραφών με ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδική εξυπηρέτηση. Το γνωστό στέκι στο Χαλάνδρι διακρίνεται από υψηλής ποιότητας πιάτα και ιδιαίτερα ποτά με βάση τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

fghfdi5

Hide & Seek

Λεωφόρος Κηφισίας 254

Χαλάνδρι

210-67.76.747

facebook

Hide & Seek - All day bar restaurant

 

instagram

Hide & Seek - All day bar restaurant