Το Hide & Seek βραβεύτηκε στα Gold Awards of Quality & Taste 2019

Ο μεγαλύτερος πανελλαδικός θεσμός ανάδειξης κορυφαίων επιχειρήσεων Estiatoria.gr Premium Awards 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών βραύβευσε το Hide & Seek με GOLD Award 2019 στην κατηγορία Σύγχρονη Μεσογειακή Κουζίνα και την Έφη Κωστάκη με GOLD Award 2019 στην κατηγορία Food & Beverage Management!

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Το Hide & Seek βραβεύτηκε στα Gold Awards of Quality & Taste 2019

Ακόμη μία διάκριση για το Hide & Seek στο Χαλάνδρι στο πλαίσιο των Premium Awards!

Βραβείο Ποιότητας και Γεύσης για τη Σύγχρονη Μεσογειακή Κουζίνα του.

Ακόμη μία χρονιά και μέσα σε μία λαμπερή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα, πια, βραβεία Estiatoria.gr Premium Awards για το 2019.

Ο θεσμός που έχει ως σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων και επιχειρήσεων στον κλάδο της γαστρονομίας πανελλαδικά, διενεργείται με αυστηρά κριτήρια ενώ για την ανάδειξη των καλύτερων λαμβάνεται υπόψη και η γνώση των ειδικών.

Το πολυαγαπημένο Hide & Seek στο Χαλάνδρι και για το 2019, λοιπόν, κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία «Σύγχρονη Μεσογειακή Κουζίνα» και να λάβει το αντίστοιχο Βραβείο Ποιότητας και Γεύσης.

Η τελετή της απονομής των Βραβείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 4ης Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ το βραβείο παρέλαβε η Manager του Hide & Seek κυρία Έφη Κωστάκη.

Όσοι, λοιπόν, αναζητάτε μια πραγματική όαση στην Αθήνα δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την μυστική αυλή του Hide & Seek, για μια εξωτική απόδραση που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα ζήσετε, πίσω από την πολυσύχναστη Κηφισίας.

Με σημείο αναφοράς του τον ατμοσφαιρικό κήπο του το Hide & Seek έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις επιλογές του κοινού, τόσο για την μεσογειακή του κουζίνα (για την οποία άλλωστε βραβεύτηκε), όσο και για την δυνατή του μπάρα και τα φημισμένα cocktails του.

Πηγή: newsbeast.gr 

Φωτογραφίες

Hide & Seek GOLD Award 2019 στην κατηγορία Σύγχρονη Μεσογειακή Κουζίνα
Hide & Seek GOLD Award 2019 στην κατηγορία Σύγχρονη Μεσογειακή Κουζίνα
Έφη Κωστάκη GOLD Award 2019 στην κατηγορία Food & Beverage Management
Έφη Κωστάκη GOLD Award 2019 στην κατηγορία Food & Beverage Management