To Hide & Seek διακρίθηκε στα Estiatoria.gr Premium Awards 2018

Βραβεύθηκε στην κατηγορία σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

To Hide & Seek διακρίθηκε στα Estiatoria.gr Premium Awards 2018

Μέσα σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα παρουσία επωνύμων και διασημοτήτων της γαστρονομίας πραγματοποιήθηκε η απονομή των Estiatoria.gr Premium Awards 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 5 Μαρτίου.

Ο πανελλαδικός θεσμός έχει σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα εστιατόρια και επιχειρήσεις στον κλάδο της γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Το Hide & Seek διακρίθηκε στο θεσμό βραβείων ποιότητας και γεύσης στην κατηγορία σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα και το βραβείο παρέλαβε η Manager Έφη Κωστάκη.

Το all day bar & restaurant συνδυάζει ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών με ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδική εξυπηρέτηση. Το γνωστό στέκι στο Χαλάνδρι διακρίνεται από υψηλής ποιότητας πιάτα και ιδιαίτερα ποτά με βάση τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Την απονομή των βραβείων παρακολούθησαν live χιλιάδες θεατές από το διαδίκτυο, καθώς υπήρχε σύστημα με ρομποτικές κάμερες.

Η απονομή έγινε την ίδια μέρα που πραγματοποιήθηκε από το Estiatoria.gr το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 - Greek taste beyond borders υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του δήμου Αθηναίων.