Το Hide and Seek φοράει τα γιορτινά του

Τις ημέρες των γιορτών η πανέμορφη και κρυμμένη αυλή του «Hide and Seek», του γνωστού bar-restaurant στο Χαλάνδρι παραμένει συνέχεια ανοιχτή και γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, στο οποίο δεν γίνεται να μην περάσεις καλά.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Το Hide and Seek φοράει τα γιορτινά του

Τις ημέρες των γιορτών η πανέμορφη και κρυμμένη αυλή του «Hide and Seek», του γνωστού bar-restaurant στο Χαλάνδρι παραμένει συνέχεια ανοιχτή και γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, στο οποίο δεν γίνεται να μην περάσεις καλά. Ο ζεστός χώρος, τα στολίδια και η μουσική ενισχύονται από τη δυνατή μπάρα από την έμπειρη ομάδα των Λυκούργου Xριστοθανόπουλου, Γιάννη Ρούσο και Γιάννη Καράπα, η οποία ανακατεύει συναρπαστικά γιορτινά spirits. Δοκιμάστε το κομψό Aviation με τζιν και υπέροχο λικέρ βιολέτας και μαρασκίνο και ευχηθείτε με ένα New Yorker, που ενώνει το πληθωρικό bourbon με το γιορτινό κόκκινο κρασί.

Σε ό,τι αφορά τις γαστρονομικές επιλογές, το νέο μενού με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Τσώτσου έχει πολλές εκπλήξεις, όπως είναι το φουαγκρά με μους κάστανου και γκλάσο κόκκινου κρασιού, ο νόστιμος κόκορας με cappeletti και τα πρωτότυπα macaron in a box με μους τυριών, μπέικον και τσάτνεϊ κρεμμυδιού.

Παρουσίαση Αθηνόραμα HIDE & SEEK