Πού να απολαύσετε χουχουλιάρικο καφέ στα βόρεια προάστια

Στέκια για να περάσετε ευχάριστα τις κρύες μέρες του χειμώνα

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Πού να απολαύσετε χουχουλιάρικο καφέ στα βόρεια προάστια

Μπορεί να είναι χειμώνας και το κρύο να είναι αρκετά τσουχτερό, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη είναι εορταστική περίοδος, οπότε έχετε μια καλή αφορμή για έξοδο με την παρέα.

Αυτήν τη φορά η πυξίδα δείχνει βόρεια, με καθιερωμένα στέκια σε Χαλάνδρι, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια να προσκαλούν σε χουχουλιάρικες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών.

Με σημείο αναφοράς τον υπέροχο, καταπράσινο κήπο του, το Hide & Seek έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις επιλογές μας, τόσο για φαγητό όσο και για τα φημισμένα cocktails του. Ανοίγει από το πρωί σερβίροντας υπέροχο καφέ, φυσικούς χυμούς και όλων των ειδών τα snacks και συνεχίζει με προσεγμένα πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr